تاپ خبر۲۴: سید امید عرب، مدیر اجرایی کافه داونتیسم است؛ داونتیسم اولین کافهٔ خاص دنیا برای بچه‌های سندرم داون، اختلال اوتیسم و دیگر بیماری‌های نادر و ژنتیکی است. وی در خصوص مراسم درختکاری که برگزار شد گفت: مراسم کاشت نهال با حضور شهردار منطقه ۲۲ و رییس ناحیه محله به منظور جدی‌تر دنبال کردن فرآیند […]

تاپ خبر۲۴: سید امید عرب، مدیر اجرایی کافه داونتیسم است؛ داونتیسم اولین کافهٔ خاص دنیا برای بچه‌های سندرم داون، اختلال اوتیسم و دیگر بیماری‌های نادر و ژنتیکی است.

وی در خصوص مراسم درختکاری که برگزار شد گفت: مراسم کاشت نهال با حضور شهردار منطقه ۲۲ و رییس ناحیه محله به منظور جدی‌تر دنبال کردن فرآیند درختکاری برگزار شد.
وی افزود: در این مراسم نهال‌هایی در منطقه ۲۲ به عنوان ریه غربی تهران به یاد عزیزان از دست رفته سندروم داون و دارای اختلال اوتیسم و همچنین بچه‌هایی که تحت پوشش کافهٔ ما هستند کاشته شد.
عرب هدف از این حرکت را ترویج فرهنگ درختکاری و حفظ محیط زیست و همچنین کمک به پاکیزگی هوای تهران عنوان کرد و گفت: این مراسم با شعار «هوا و محیط پاک برای همه» برگزار شد و تلاش می‌کنیم تا با این قبیل برنامه‌ها شرایطی را فراهم سازیم تا هوای تهران تمیزتر شود.
مدیر اجرایی کافه داونتیسم در خصوص حضور خانواده پارسا حقیقت طلب از اعضای این مجموعه که به تازگی به رحمت خدا رفته است در این مراسم گفت: خانواده این عزیز منت بر سر ما گذاشتند و از راه دور در این مراسم حاضر شدند، ما همزمانی این مراسم با چهلمین روز درگذشت پارسا را به فال نیک می‌گیریم و این عزیز را همیشه به یاد خواهیم داشت.
وی خاطر نشان کرد: امیدوارم فرهنگی ترویج پیدا کند که به جای برگزاری مراسم‌های سوگواری و تدفین پرخرج و تجمل گرایانه، با این قبیل اقدامات به یاد عزیزانمان، به داد هوای آلودهٔ تهران برسیم. پارسا جان از ناراحتی قلبی رنج می‌برد و شش‌هایش دچار مشکل بود برای همین تصمیم گرفتیم تا مراسم درختکاری را به یاد ایشان شروع کنیم. امیدواریم با دل پاکی که ایشان و امثال پارسا داشتند و دارند بتوانیم کاری برای هوای تهران انجام دهیم. این اقدام شروع کوچکی بوده برای فعالیت‌هایی که ما در آینده، بدون توقف انجام خواهیم داد.
عرب افزود: هدف اصلی ما معرفی مستقیم این عزیزان از طریق رسانه‌هاست، این که مردم بدانند این عزیزان محتاج کمک و رسیدگی نیستند، ما به عنوان خانواده‌هایی که دارای فرزندانی با این بیماری‌ها هستیم از این که بچه‌های ما توسط دیگر خانواده‌ها عجیب به نظر برسند و یا با ترحم به آن‌ها نگاه شود ناراحت می‌شویم، این نگاه عزیزان ما را با مشکل مواجه می‌کند و برایشان آزار دهند و تخریب کننده است. بعضی افراد با دیدن این بچه‌ها برای سلامتی خودشان خدا رو شکر می‌کنند و با دلسوزی خیرخواهانهٔ ناشیانه‌شان ما را اذیت می‌کنند.
وی خاطر نشان کرد: ما با این اقدام تلاش کردیم تا با فرهنگ‌سازی، این عزیزان را به مردم نزدیک کنیم و مردم بتوانند بخشی از فعالیت‌هایی که این بچه‌ها می‌توانند انجام دهند را در کافه هم ببیند. همه ما جز پازل بشریت هستیم و در کنار هم باید همدیگر را تکمیل کنیم به جای این که تخریب‌گر هم باشیم.